Leonard se od trenera Toronta oprostio sa dvije riječi
Imao je trener Raptorsa mnogo toga da kaže o odlasku Leonarda, ali na kraju sam kaže da nije iznenađen njegovom odlukom

Nije iznenađen njegovom odlukom

Leonard se od trenera Toronta oprostio sa dvije riječi

E. Dindić

Toronto Raptorsi ostali su bez sjajnog Kawhija Leonarda nakon samo jedne sezone.

Naime, bez obzira što je osvojio titulu, te bio MVP finala odlučio se za povratak kući.

Sve zaljubljenike u NBA ligu iznenadila je ova odluka, međutim trenera Raptorsa Nicka Nursa ova odluka nije iznenadila.

"Mislim da ga ne možete kriviti za odlazak kući. To mi je i napisao u poruci:"Odlazim kući". Samo sam mu rekao da je promijenio puno života sa svime što je napravio ovdje, a moj posebno. Zahvalio sam mu se na svemu što je uradio, a mi svakako gledamo prema naprijed, prema osvajaju nove titule", rekao je Nurse.

Bez obzira na sve Nurse je ipak razočaran što i iduće sezone trenirati sjajnog košarkaša.

 "Pomalo sam i razočaran. On je zaista odlična osoba i nevjerovatno zabavna osoba za trenirati. Ljudi su me često pitali kako ga je trenirati, a uvijek sam govorio da je nešto najbolje stajati uz teren i gledati ga kako trenira. To je nešto što nikada neću zaboraviti", rekao je Nurse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi