Leonard: Sve nas nešto boli, ali dobro sam
Zanimljivo izlaganje poslije pobjede nad Bucksima imao je najbolji košarkaš Toronto Raptorsa

Košarkaš Raptorsa nakon pobjede nad Bucksima

Leonard: Sve nas nešto boli, ali dobro sam

Emir Dindić

Košarkaš Toronto Raptorsa Kawhi Leonard izjavio je da nema toliko velikih problema sa nogom kako se u prvi mah mislilo. 

Leonard je povredu noge doživio još u prvom periodu, treće utakmice finalne serije Istoka sa Bucksima, ali usprkos otežanom kretanju ostao je na parketu do kraja susreta i poslije dva produžetka vodio Raptorse do pobjede.

"Osjećam se dobro. Ovo je play-off, igra se jaka košarka. Sve nas boli nešto. Provesti ovoliko vremena na parketu nije lagano. Teško je i kada igraš 30 minuta, ali moram da nastavim da se borim. Dobiću tretman i sve će biti uredu.", kazao je Leonard.

Bucksi sad vode sa 2-1 u seriji, a četvrti meč igra se u srijedu u ranim jutarnjim satima u Kanadi, poslije čega se serija vraća u Wisconsin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi