Leonidas Kaselakis novi košarkaš prvaka Grčke

Dosadašnji košarkaš Promitheasa prelazi u Panathinaikos

Leonidas Kaselakis novi košarkaš prvaka Grčke

Oko grčkog prvaka Panathinaikosa zadnjih se dana vrte kontroverzne priče koje vode do toga da će kontroverzni vlasnik kluba Giannakopoulos prodati ovaj tim.

Čak je na instagramu i izvjesio cijenu od 25 miliona eura za svoju omiljenu 'igračku'.

U sjeni toga klub je dogovorio i dolazak prvog pojačanja za narednu sezonu. Iz Promitheasa će u Atenu preseliti snažni krilni centar Leonidas Kaselakis. Ovaj 30-godišnji košarkaš će svoj ugovor života potpisati ovih dana nakon dobrih partija u Promitheasu a navodno je bio velika želja novog trenera Vovorasa. 

Karijeru je počeo u Ilysiakosu a osim Promitheasa igrao je za PAOK, Aek, Astanu i Neu iz Kiffisie. Panathinaikos bi u slijedećoj sezoni mogao nastupiti bez mnogo sjajnih imena iz prošlih sezona a najbolji košarkaš Nick Calathes već je dogovorio sve uvjete s Barcelonom. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi