"Pet dana govoriš jedno te isto, zabrinut si ko ti donosi najviše novca"

Giannakopoulos opet "riga vatru"

"Pet dana govoriš jedno te isto, zabrinut si ko ti donosi najviše novca"

A. Čaušević

Još uvijek nije poznato da li će Panathinaikos i sljedeće sezone igrati u Euroligi ili će se odlučiti za FIBA Ligu šampiona. 

Predsjednik Zelenih Dimitrios Giannakopoulos je sredinom ove sedmice trebao održati dugo najavljivanu pressicu, ali sve je prolongirao za utorak, 9. juni.

U međuvremenu kontroverzni Grk je ponovo odlučio da kritikuje prvog čovjeka Eurolige, Jordija Bartomeua, ovaj put putem Instagram storyja.

"U posljednjih pet dana četiri puta si rekao jedno te isto. Nakon svega, da li si ti to zabrinut za budućnost takmičenja bez najuspešnijeg kluba, koji ujedno donosi i najviše novca?", poručio je Giannakopoulos.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

PAO u svojoj bogatoj historiji ima šest titula prvaka Evrope uz 11 učešća na Final Fouru. Klub iz Atine je posljednji put na tronu Starog kontinenta bio 2011. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi