Llull 'nije normalan', kakva šteta što mu nisu priznali poene
Llull je sa 23 poena predvodio Real u važnoj pobjedi nad Baskonijom i prava je šteta što mu nisu priznali koš na isteku vremena

Španski majstor

Llull 'nije normalan', kakva šteta što mu nisu priznali poene

E. Škorić

Sergio Llull je od onih igrača koji mogu skoro sve i čiju igru je uživanje gledati.

Llull je večeras u 97:79 pobjedi Real Madrida nad Baskonijom u Euroligi ubacio 23 poena i bio je najbolji pojedinac u timu Kraljeva.

U samoj završnici meča, na isteku, Llull je krenuo prema košu gostiju i onda je sa zvukom sirene postigao nevjerovtan koš.

Nažalost, sirena je bila brža, poeni nisu priznati, ali to ne umanjuje čaroliju nevjerovatnog Španca.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Promo

Top Komentari

Komentator123
SIrena nema veze zašto je poništan koš!!! Lopta je udarila sat iznad table, to nije dozvoljeno. A pravilo u košarci je da se mora šutirati prije zvuka sirene, a ne da lopta mora proći kroz obruč prije zvuka sirene!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti