Lojo: S Jones smo se rastali u Frankfurtu, puno nam znači...

Selektor po dolasku u BiH

Lojo: S Jones smo se rastali u Frankfurtu, puno nam znači...

A. Čaušević

Ženska košarkaška reprezentacija BiH je doputovala u našu zemlju nakon historijskog uspjeha i osvojenog petog mjesta na Eurobasketu.

Po dolasku prvi komentar dao je selektor Goran Lojo, jedan od najzaslužnijih ljudi za zaista fenomenalan uspjeh.

"Presrestni smo. Niko ovo nije očekivao pa ni mi sami, pokazali smo da smo u dobroj formi, da imamo dobru eneriju, u konačnici možemo biti i više nego zadovoljni..."

Bilo je nekoliko riječi i o Jonquel Jones, sjajnoj košarkašici s Bahama koja je među prvim kandidatima za MVP turnira.

"Djevojka se iskazala na ovih šest mečeva, mislim da je na svakom imala double-duble učinak, jako nam puno znači. Rastali smo se jutros u Frankurtu, očekuje je nastavak sezone u WNBA ligi. Svojim izjavama je pokazala kako se igra za najdraži dres", dodao je Lojo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi