Lojo: Uz maksimalni angažman svih do nove pobjede

Košarkašice Play Offa gostuju Željezničaru

Lojo: Uz maksimalni angažman svih do nove pobjede

Endin Čaušević

Košarkašice Play Offa sutra igraju protiv ekipe Željezničara u okviru 7. kola prvenstva BiH.

Trener Play Offa Goran Lojo kazao je da će njegove košarkašice u sutrašnji meč sa Željezničarom ući maksimalno ozbiljno, te da će ići na novu pobjedu.

"U svakoj utakmici dajemo svoj maksimalan angažman i tako će biti i u sutrašnjoj utakmici. Želimo nastaviti seriju dobrih rezultata i uz trud svih košarkašica stići do nove pobjede", rekao je Lojo.

On je dodao da je njegovoj ekipi cilj u ovoj sezoni da naprave iskorak u domaćoj ligi, te da na kraju osvoje titulu.

"U svim utakmicama pristupamo maksimalno ozbiljno uz respekt svakog protivnika, tako će biti i sutra. Naša najveća snaga je pored individualnih kvaliteta košarkašica i odlična atmosfera u ekipi i timski duh. Uvijek želimo dati maksimum na parketu, a najbolji pokazatelji toga su naše dobre igre u proteklom periodu", dodao je trener Play Offa.

Košarkašice Play Offa sinoć su igrale u Kranju protiv Triglava u okviru Regionalne lige za košarkašice gdje su u finišu utakmice poražene.

"Odigrali smo odličnu utakmicu sinoć u Sloveniji gdje smo na kraju nesretno izgubili. Da smo imali više sreće siguran sam da bi stigli do nove pobjede, ali već sada se okrećemo narednim utakmicama", zaključio je Lojo.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Utakmica između Željezničara i Play Offa igra se sutra od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.