Lokomotiv Kuban slavio protiv Cedevite
Cedevita je odigrala dva potpuno različita poluvremena, užasno u prvom, odlično u drugom , no pobjeda odlazi u Krasnodar

Dva različita izdanja hrvatskog prvaka

Lokomotiv Kuban slavio protiv Cedevite

Hrvatski košarkaški prvak KK Cedevita poražen je večeras u Zagrebu od možda i najjače ekipe u Eurocupu, ruskog Lokomotiv Kubana koji bi sa svojim rosterom bez problema mogao igrati Euroligu. 

Odigrala je Cedevita očajno prvo poluvrijeme večeras protiv favoriziranog Lokomotiva a u jednom trenutku ruska momčad vodila je okruglih 20 razlike ( 40:20) i činilo se da će Cedevita koju ionako nagriza kriza rezultata te potresi unutar ekipe doživjeti veliku katastrofu.

No u trećoj četvrtini Zagrepčani su otpuhali Lokomotiv s parketa a tu dionicu su hrvatski prvaci dobili sa 26:9 i u zadnji period ušli s tri koša prednosti što se na poluvremenu činilo kao znanstvena fantastika.

Ipak, bivši košarkaš CSKA Dmitry Kulagin odigrao je fantastično kada je najviše trebalo njegovoj momčadi i najzaslužniji je za pobjedu svoje momčadi. Na kraju je Kulagin meč završio s 25 koševa, a Jamel McLean je dodao 14, dok je solidan bio i poljski reprezentativac Ponitka s 10 poena.

Potražite više informacija na temu Eurocup:

Cedevitu su predvodili košarkaši čije se ime spominje u kontekstu otkazivanja daljnje suradnje Josh Maggete sa 16, te Elgin Cook s 14 i 8 skokova. Brazilski reprezentativac Vitor Benite zabio je 15 poena. Cedevita je na omjeru 2-2 u Eurocupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi