"Loše smo počeli, ali se na kraju nadam najboljem"
EPA

Rekao je Luka Dončić za AS

"Loše smo počeli, ali se na kraju nadam najboljem"

E. Ganibegović

Mladi i talentovani Luka Dončić je optimističan kada je u pitanju nastavak sezone za Real Madrid. 

Unatoč odsustvu MVP-a Sergija Llulla, Real Madrid je sezonu Eurolige počeo sa četiri pobjede, zahvaljujući sjajnim partijama Dončića.

Kraljevski klub trenutno ima omjer od pet pobjeda i šest poraza, ali Dončić vjeruje da će on i njegovi saigrači uspjeti da se vrate na pravi put i da će ovu sezonu završiti uspješno.

"Mislim kako ćemo sezonu zavšiti na dobar način. Na kraju je najvažnija stvar kako završite, a ne kako ste počeli. Tako da se nadam najboljem", rekao je Dončić za AS.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Nemamo sreće kada su u pitanju povrede. Nadamo se kako će se svi uskoro vratiti u momčad", dodao je slovenski igrač.

Dončić ove sezone u Euroligi prosječno bilježi 20,9 poena, 6,1 skok i 4,2 asistencije po meču.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi