Dončića pitali čiju pjesmu želi čuti na All-Staru, njegov odgovor razočarao pola Balkana!

Ona mu je na vrhu liste

Dončića pitali čiju pjesmu želi čuti na All-Staru, njegov odgovor razočarao pola Balkana!

E. Čaušević

U Salt Lake Cityju sinoć je odigrana All-Star utakmica u kojoj su snage odmjerili tim LeBrona Jamesa protiv tima Giannisa Antetokounmpa, ali na meti kritika našli su se Luka Dončić i Nikola Jokić koji su izgledali u potpunosti nezainteresovano za ovaj meč. Posebne kritike prije All Star meča dobio je Dončić koji je razočarao pola Balkana svojom izjavom.

Tim Giannisa na kraju je uspio da pobijedi Tim James sa 184:175 u još jednom fantastičnom All Star vikendu, ali u američkoj javnosti posebna priča jutros su Dončić i Jokić od kojih se očekivao također spektak, no oni su u potpunosti zakazali.

Dončić i Jokić su bili potpuno nezainteresovani za ovu utakmicu i postili su svega po četiri poena čime su se našli na velikom udaru kritika javnosti u Americi.

Obojica ove sezone u klubovima igraju fantastično i zbog toga se očekivalo da isto pokažu i na All-Staru, ali se to nije desilo.

Međutim, Dončić nije razočarao samo javnost u Americi svojim ponašanjem na All-Star vikendu. Razočarao je i pola Balkana intervjuom koji je dao prije sinoćnje utakmice, a jedna njegova izjava posebno je "odjeknula" na ovim prostorima.

Poznato je da Dončić itekako voli da sluša muziku sa ovih prostora, a to je pretežno turbo-folk što je potvrdio i dan pred All-Star meč u Salt Lake Cityju.

Oglasi

Jedan od novinara je pitao Dončića kojeg izvođača bi volio da čuje tokom poluvremena ili zagrijavanja za All-Star meč, a njegov odgovor nije baš oduševio javnost u većini zemalja našeg regiona, a posebno Bosni i Hercegovini.

Dončić se odlučio za suprugu ratnog zločinca Arkana, Cecu, koju inače možemo često da čujemo u dvorani Dallas Mavericksa tokom zaigrijavanja ili poluvremena.

"Koju pjesmu bih volio? Od Amerikanaca? A, ne od bilo koga. Vjerovatno i ne znate ko su oni, ali evo recimo Cecu", rekao je kroz osmijeh Dončić.

@bajaapapaja 😄#lukadoncic #doncic #nbaallstars #basketball #nba ♬ original sound - nbabalkan

Jasno je zbog čega je razočarao tim odgovorom pola Balkana jer se zna kakav status ta turbo-folk pjevačica ima u pojedinim državama.

Nisu oduševljeni bi u Sloveniji, ali sigurno je da Dončića to baš i neće pogoditi jer je Ceca gotovo stalno na njegovom repertoaru.

Top Komentari

emial766
Sta vas iznenadjuje? Kad neki bosnjaci tu cetnikusu vole slusat sto nebi on?
2 0
Mostarac94
pa bukvalno lik ima srpske korjene, čak i srpski bolje priča nego Slovenački,
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti