9

Komentari (9)

Zulfikar
Tipicna guslarska svetosavska šubaradija i troprstaško opanćarska djikanija. Dakle u genu im je mitomanija, gusle, brlja, slanina i bijeli luk. Nisu problem oni, problem su naši neandertalci sto su dopustili da im prekodrinski šovinisti kontaminiraju um zvezdama granda, turbo folkom, zadrugama, parovima, serijama, filmovima i drugim raznim bljuvotinama.
stranputica
Bože dragi, Bošnjaci se samo čude, a tabuti se još ni ohladili nisu. Pamćenje k'o u kišne gliste.....
NekoRealan
Koju pjesmu je trebao da trazi?Cus razocarao pola Balkana
SEJFUDIBIKODZE
ceca je dobra za redaljke,izdrzljiva kazu da je arkan dovodio na ratiste kad cetnicima opane moral
Jasminn
Cujem ja Cecu i u diskotekama koje dolaze Bošnjaci, i kad pjesma krene to se skace ko da su svatovi. Stvarno smo bezze narod, brzo zaboravljamo, tako da njemu nemam sta da kazem.
Mostarac94
pa bukvalno lik ima srpske korjene, čak i srpski bolje priča nego Slovenački,
emial766
Sta vas iznenadjuje? Kad neki bosnjaci tu cetnikusu vole slusat sto nebi on?
plemic
ništa čudno, srbin želi cecu ...
tarchi
Odličan si igrač, al **** ti Ceca majku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.