Da li je to zaista on? Luka Dončić i Anamaria u nikad opuštenijoj varijanti

U redu za meso, a nikoga blizu

Da li je to zaista on? Luka Dončić i Anamaria u nikad opuštenijoj varijanti

Edmir Škorić

Zanimljiva je lokacija na kojoj su kamere snimile Luku Dončića i njegovu djevojku Anamariju Goltes, ali interesantno da nikoga nema u njihovoj blizini.

Dončić je jedan od najboljih igrača u NBA ligi i jedna od najvećih sportskih zvijezda trenutno na svijetu. Slovenski košarkaški reprezentativac sjajno je otvorio novu sezonu s Dallasom, nastavlja da ruši rekorde i podiže vlastite granice.

Luka je u potpunosti posvećen svom profesionalnom angažmanu u Dallasu. Obožava košarku, marljivo trenira, čak i kod kuće voli da igra popularnu video igru NBA2K ili da u slobodno vrijeme gleda neke druge košarkaške mečeve, pa i svoj nekadašnji klub Real Madrid u Euroligi.

S njim u SAD je i njegova partnerka Anamaria. Upravo je sa zgodnom manekenkom iz Ljubljane Dončić ulovljen u jednom supermarketu u Dallasu, dok njih dvoje u krajnje opuštenoj varijanti gledaju mesne proizvode koje planiraju da kupe.

Iza Luke i djevojke su kolica u kojima se daju primijetiti neki "zdravi" proizvodi i čini se da Slovenac vodi dosta računa o svojoj prehrani, bez obzira što je u jednom trenutku izgledalo da ima i višak kilograma.

Luka želi da po prvi put u karijeri postane MVP NBA lige, a za to će mu biti neophodno dosta zdravih namirnica, dosta napornog rada i veliki broj triple-doublova, koje je u posljednje vrijeme znao da ostvaruje.

Dallas je u posljednjem meču pobijedio Orlando Magic sa 114:105 uz čak 44 poena sjajnog Luke, koji je u posljednjih nekoliko duela bio nevjerovatan.

Trenutno je na prosjeku od čak 36.7 poena po utakmici, uz 9.5 skokova i 7.8 asistencija u šest odigranih utakmica u novoj sezoni najjače košarkaške lige na svijetu.

Nakon majstorskih 44 poena u nedjeljnoj pobjedi nad Magicom, Dončić je postao prvi igrač nakon Jordana koji je postigao najmanje 30 koševa u svakoj od prvih šest utakmica svoje momčadi na otvaranju sezone. A veliki Michael Jordan je to uspio davne 1986. s Bullsima.

Top Komentari

user1661873187
Gleda sa cudjenjem govori kod nas tamo na balkanu meso jeftinije bolje da smo Anamarija otisli tamo pa kupili???
2 1
stranputica
Nije on makno dalje od ćevapa. Kad stvarno tako razmišljaš, onda nađeš nutricionistu i top kuhara da brine o tvojoj prehrani, a ne cupi kojoj je vrhunac karijere pokazati golo dupe sa 18...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi