Fotografija koja je Dončiću ni krivom ni dužnom zadala velike probleme

Sve se dešavalo pred prvi meč finala

Fotografija koja je Dončiću ni krivom ni dužnom zadala velike probleme

A. Čaušević

Luka Dončić je bio jedan od protagonista prvog meča finala Zapadne konferencije.

Golden State Warriorsi su pobijedili Dallas Maverickse 112:87, a bez obzira što je već na početku dobio opasnu ogrebotinu Dončić je bio odličan.

Slovenac je meč završio sa 20 poena i sedam skokova što na kraju nije bilo dovoljno za njegov tim. Sigurno bi i učinak bio i bolji da ga nije povrijedio Andrew Wiggins.

Ipak, prije utakmice Dončić se našao u problemu pošto je društvenim mrežama počela kružiti fotografija kako sjajni košarkaš konzumira pivo.

Predstavnici Mavericksa su morali reagovati te negirati da je fotografija nastala uoči prvog susreta finala Zapada.

"Mogu vam reći da ova fotografija nije od danas", kazao je glasnogovornik franšize iz Dallasa za TMZ.

Inače, osim Dončića na fotografiji se nalazi i njegov saigrač Boban Marjanović i nastala je u jednom od restorana u San Franciscu.

Promo

Top Komentari

Kiss
Možda je i sok od jabuke
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi