Svi su napustili dvoranu, ostao je samo Luka Dončić s laptopom, a razlog je nevjerovatan

Gledao na laptopu svoj bivši tim

Svi su napustili dvoranu, ostao je samo Luka Dončić s laptopom, a razlog je nevjerovatan

E. Škorić

Košarkaši Real Madrida priredili su poprilično iznenađenje u polufinalu Eurolige, nakon što su prvi put nakon pet uzastopnih poraza svladali Barcelonu i plasirali se u finale najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja rezultatom 86:83.

I dok se Real borio s Barcelonom za plasman u finale završnog turnira Eurolige, bivši član Kraljeva Luka Dončić je iz dvorane Golde State Warriorsa na laptopu pratio meč.

Dugo nakon treninga je talentovani Slovenac ostao u dvorani jer nije želio da propusti završnicu napetog okršaja.

I na kraju nije požalio, budući da je njegov tim izborio finale i u subotu od 19 sati igra za novi trofej evropskog prvaka protiv turskog Anadolu Efesa.

Inače, Luka se istovremeno bori da sa Dallas Mavericksima uđe u veliko NBA finale. Trenutno u polufinalu igra protiv Golden State Warriorsa, koji vode s 1:0.

Prvu utakmicu dobili su Warriorsi na svom parketu sa 112:87, a druga se igra sutra ujutro u tri sata iza ponoći. Dončić je navodno imao zdravstvenih problema, zbog čega je bio ispod svog nivoa u prvom meču, kada je ubacio 20 poena, ali očekuje se da će ipak biti spreman za drugi meč.

Mavsi traže pobjedu i brejk kako bi oduzeli Warriorsima prednost domaćeg parketa.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Luka je šest godina bio član Real Madrida, sve dok 2018. nije otišao u NBA ligu. Neposredno prije toga postao je prvak, MVP lige i MVP završnog turnira u Beogradu, gdje se i ove godine održava završni turnir Eurolige.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sukedzo
Real - Barcelona basketball free streams
4 0
Salihović23
Luka madridista ❤ Paolo Laso legenda, kakav trener, i kakvu srecu Real s njim ima, i plus mu se nikako i ne mjesaju u poso, kad nekog otpise to i tako bude... svaka cast Realu jos jedno finale.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi