Balkanci će shvatiti Dončićevu poruku sa majice: Rakija je u prvom planu...

Slovenac igra u sjajnoj formi i veoma je raspoložen

Balkanci će shvatiti Dončićevu poruku sa majice: Rakija je u prvom planu...

Samir Mlaćo

Sjajni Slovenac Luka Dončić brzo je osvojio brojne simpatije u SAD-u.

Dončić igra sjajno za svoj Dalllas, ali istovremeno je stekao veliki broj fanova. Aktivan je i na društvenim mrežama, a sada je posebno oduševio sve oni koji ga prate sa naših prostora.

Na zagrijavanju uoči meča Dalas Mawericksa i Portlanda Blaizersa izašao je u veoma zanimljivoj majici.

"Rakija - antivirus. Domaća verzija", pisalo je na majici.

Nema sumnje da će objava postati hit, a brojni fanovi vjerovatno će pokušati da imaju majicu sa istim natpisom.

Oglasi

Dončić je nedavno postao otac, na svijet je došla Gabriela, te je to bio poseban trenutak za Slovenca.

Nakon meča sa Oklahomom kazao je novinarima da je bio umoran, jer noćima nije spavao.

"Sinoć je bila najbolja noć u posljednja tri dana, spavao sam oko 4-5 sati. To je stvarno puno u odnosu na prethodne dvije noći. (smijeh) Ja sam u Top 2 za trenera, tri minute nakon utakmice rekao sam da sam umoran, nisam vjerovao da mogu igrati 35 minuta, ali onda sam se osjećao dobro i rekao mu da me pusti da igram", kazao je tada iskreni Dončić.

Zanimljivo da je ranije zaigrao u tenisicima na kojima je pisalo Gabriela, što pokazuje koliko je zapravo sretan zbog lijepi vijesti za njega i suprugu Anamariu, a treba istaći da su trudnoću dugo skrivali, te se nisu pojavljivali u javnosti.

Dallas je sinoć slavio novu pobjedu

Dallas je uspio sinoć slaviti nad Portlandom u sjajnom meču NBA lie. Bilo je 131:120, a Dončić je upisao čak 40 poena, uz 12 skokova te deset asistencija.

Bilo je to njegova još jedna sjajna partija. Kod Portlanda istakao se Simons sa 33 poena, a Grant je dodao 27. Dallas je trenutno trećeplasirana momčad Zapadne konferencije, a lider je Minnesota.

Portland je trenutno tek 14-ti i veliko je razočarenje ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi