Dončića iznerviralo pitanje novinara, pogledom je sve rekao

Nije mu se dopalo

Dončića iznerviralo pitanje novinara, pogledom je sve rekao

E. Škorić

Luka Dončić bio je nezadovoljan jednim postavljenjm pitanjem od strane slovenskog novinara.

Dončić je jučer ponovo odigrao partiju za pamćenje i na njegovim krilima Slovenija je pobijedila Belgiju sa 88:72 te se plasirala u četvrtfinale Eurobasketa.

Košarkaš Dallasa je na kraju ubacio 35 poena, uz pet skokova i pet asistencija. Poslije tog meča, na press konferenciji, susreo se s niz pitanja, ali čini se da ga je jedno od njih uvrijedilo.

Novinar je kazao da se Slovenija dosta mučila s Belgijom, te je kosntatovao da se "vidjelo da su dečki ostali bez energije".

Čim je izgovorio tu rečenicu, Luka mu je uputio pogled koji jednostavno morate vidjeti i koji puno govori. S obzirom na to da je pitanje bilo upućeno i Dončiću i selektoru Aleksandru Sekuliću, Luka je vrlo brzo završio svoj dio odgovora.

"Ne slažem se s tobom", rekao je, niti se ne trudeći pronaći razloge za bilo šta. Kao da je pogledom sve već rekao.

To možete vidjeti u snimci ispod na 24:35, a Lukin konkretan pogled dolazi na 24:50.

Slovenija će u četvrtfinalu odmjeriti snage sa Poljskom, koja je danas pobijedila Ukrajinu sa 94:86.

Poznat je još jedan par četvrtfinala, a to je Španija - Finska, nakon što su Finci danas pobijedili Hrvatsku.

Svoje protivnike očekuju večeras Njemačka i Francuska. Nijemce očekuje bolji iz duela Grčka - Češka, a Francuze iz duela Srbija - Italija.

Promo

Top Komentari

SarajFK
Pito ga zasto je promijenio ime iz LUTFIK u Luka! Inace luka je sin bosanskog gastarbajtera u sloveniji, Fehima iz Bosanske Krajine.
3 0
Pajkan
Znam cojka
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi