Luka Garza odigrao fantastičan meč u porazu Detroita protiv San Antonija

Maksimalno iskoristio minutažu

Luka Garza odigrao fantastičan meč u porazu Detroita protiv San Antonija

E. Čaušević

Košarkaši Detroit Pistonsa poraženi su sinoć od San Antonio Spursa sa 144:109, ali bh. košarkaš Luka Garza će itekako pamtiti ovu utakmicu.

San Antonio je bez većih problema uspio da dođe do nove pobjede u sezoni, dok je Detroit još jednom razočarao svoje navijače.

Spursi su od samog početka imali prednost koja je rasla iz minute u minutu, te je na kraju San Antonio uspio da slavi sa ubjedljivih 144:109.

U pobjedničkom timu najbolji je bio Keldon Johnson koj je uspio da ubaci 27 poena, dok je Landale dodao 18 poena. Što se tiče Detroita najefikasniji bio je Diallo sa 28 poena, te je dodao još tri skoka i dvije asistencije.

Odličan meč odigrao je i bh. košarkaš Luka Garza koji je konačno dobio nešto veću minutažu. Garza je na parketu proveo nešto više od 20 minuta i ostavio je zaista odličan utisak.

Bh. košarkaš je meč završio sa 20 poena, šest skokova i dvije asistencije i u potpunosti je iskoristio minutažu koju je dobio iako je njegov tim ubjedljivo poražen.

Odličan meč odigrali su sinoć Denver Nuggetsi i LA Clippersi, a na kraju Denver je uspio da upiše pobjedu rezultatom 103:100.

Denver je do pobjede vodio sjajni Nikola Jokić koji je ubacio 26 poena, te je dodao još čak 22 skoka i osam asistencija. Kod Clippersa istakli su se Bledsoe i Boston sa po 18 poena.

Top Komentari

user1595066044
Cim je dobio BH pasoš krenilo ga, bravo Luka!
12 0
user1622267171
Al čovjek odigra svaka mu čast. Pa izašao jedno milion puta na blok na 3 poena crti, a poslije imao jedno milion ofanzvnih skokova, zabi dvije trice k'o Mirza birvaktile. Bravo majstore!!Sportski pozdrav
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi