8

Komentari (8)

user1666374721
Kako će raditi kad im nije stalo ni do Bosne ni do reprezentacije, Mirza je vidio sve te mućke i nepravilnosti i odustao, poslije njega ne vidim ko bi to mogao povesti u pravom smjeru. A kad ga ugrabi Slovenija ili neko treći, plakat ćemo, a nije teško, na ručak sa Dončićem, što nebi igrao za nas imamo više šanse, kakva Bosna, i Garza se brzo predomisli kad vidi našu pasivnost i neozbiljnost. Zovite ga sad naknadno, i po cijenu da ne može doći,nek momak vidi želju i zalaganje s naše strane, ili odstupiti sa tih pozicija, neka neko mlađi i ambiciozniji preuzme.
epa
Pa on može igrati za nas samo kao naturalizovani igrac a nama treba play dok slovenci su naturalizivali centra (tobbya) pa ako budu birali vjerovatno će dečko igrati što da ne
Fino alla Fine
Zašto se čeka poziv u repku?Zna li neko odgovor?!!!
TeskaEzara
naturalizovani igrač, repka smije imati max. jednog, a tu ulogu trenutno vrši Roberson
Zeromalzinho
Još uvjek nema BH sportsko državljanstvo pa se smatra strancem, a na pleju nam je kao najveći problem pa to mjesto stranca popuni Robertson, predali su FIBI papire čekaju da se dodjeli i to sportsko ali opet nebi sada mogao igrati zbog NBA obaveza
user1666374721
Najveći problem je nama na svakoj poziciji, a Luka može igrati sve, i 2 klase je bolji od Robertsona, za poziciju playa ima kandidata,(Camparu) i treba da sazrijevaju, a pomoći mogu i Musa, Gegić, Atic, a Robertson nije suho zlato, već prosječan igrač.
epa
Nema naše papire mora igrati kao stranac a tu smo kvotu popunili Robinsonom.. na našu žalost.
F1F
Bravo Luka !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.