Luković prvo pojačanje Igokee

Dolazi iz Manrese

Luković prvo pojačanje Igokee

Čelnici Igokee dogovorili su saradnju sa Markom Lukovićem.

U pitanju je 26-godišnji srbijanski košarkaš koji u redove bh. vicešampiona dolazi iz Manrese, a da je sve završeno na svom Twitter profilu potvrdio je i menadžer Miško Ražnatović.

Luković će sa Igokeom potpisati ugovor na godinu i pol dana i predstavljat će ujedno prvo pojačanje za Aleksandrovčane, a pored njega očekuje se sutra dolazak još jednog košarkaša kako bi Igosi što jači ušli u drugi dio sezone.

U regionalnoj ABA ligi Luković je već nosio dres Mege, MZT-a i Krke, a kroz karijeru je, između ostalog, još nastupao za Le Portel, Murciju, TBB Trier...

Inače je mlađi brat Uroša Lukovića koji igra za Mornar.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi