Maccabi Tel Aviv podržao navijače u bojkotu Final Four sistema
Maccabi je na svojoj Facebook stranici izdao saopštenje u kojoj navode kako se slažu sa svojim navijačima i da su tu sa njima u borbi protiv Final Four sistema.

Stali iza svojih navijača

Maccabi Tel Aviv podržao navijače u bojkotu Final Four sistema

E. Oštraković

Maccabi Tel Aviv podržao je odluku svojih navijača da bojkotuju Final Four izraelske lige.

Navijači ovoga tima izdali su saopštenje u kojem navode kako bi trebalo Final Four format trebao biti zabranjen. Maccabi je na svojoj Facebook stranici izdao saopštenje u kojoj navode kako se slažu sa svojim navijačima i da su tu sa njima u borbi protiv Final Four sistema.

Osim Evropskih takmičenja, jedino se u Izraelu prvak dobija Final Four sistemom, a u svim ostalim ligama pobjednik se traži kroz playoff.

Upravo to se ne sviđa navijačima a izgleda niti upravi Maccabija te će uraditi sve da pokušaju promijeniti sistem borbe za naslov prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi