Magic Johnson: Ciljevi za ljeto su isti - jedna zvijezda
LA Lakersi pokušavaju stvoriti što bolju ekipu za LeBrona Jamesa. Cilj je vratiti naslov prvaka u Los Angeles, a uz LBJ-ja će od ljeta tu biti još jedan superstar (Foto: EPA)

Jasna poruka iz Los Angelesa

Magic Johnson: Ciljevi za ljeto su isti - jedna zvijezda

M. Šljivak

Los Angeles Lakersi nisu uspjeli da angažuju Anthonyja Davisa do kraja prelaznog roka u  NBA ligi.

Iako su iz Grada Anđela slali mnogobrojne ponude na adresu New Orleans Pelicansa, na kraju su odustali, jer jednostavno je rukovodstvo ovog tima tražilo previše za Davisa.

Međutim, Lakersi će na ljeto sigurno potpisati neku od zvijezda. Mnogo je velikih imena na tržištu, a predsjednik košarkaških operacija Magic Johnson je o svemu rekao.

"Neuspjeh u pregovorima sa New Orleans Pelicansima neće promijeniti naše planove za ljetu. Na tržištu će biti zaista sjajnih slobodnih igrača i mi silno želimo da dovedemo jednog od njih", rekao je Johnson.

Biće svakako interesantno vidjeti koga će LeBron James dobiti za saigrača u Los Angelesu. Lista slobodnih igrača je zaista impresivna, a opciju da biraju imaju sljedeći igrači:

Kevin Durant, Kawhi Leonard, Kyrie Irving, Kemba Walker, Klay Thompson, DeMarcus Cousins, Jimmy Butler...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi