Makedonski klub udario po džepu trenera i igrače

Kazne za loše rezultate

Makedonski klub udario po džepu trenera i igrače

E. Škorić

Uprava MZT-a oduzela je 50 posto mjesečne plate košarkašima i treneru ekipe zbog loših rezultata.

Čelnici makedonskog kluba su razočarani rezultatima, pa su pronašli način da kazne igrače i strušni štab. Udarili su ih "po džepu", tamo gdje najviše boli.

"Lukajić ima maksimanu podršku svih u klubu do kraja sezone, što definitivno treba da bude dodatni motiv za njega, ali i njegove izabranike da brzo prevaziđu krizu i počnu da igraju onako kako se od njih očekuje", navodi se u saopštenju MZT-a.

Nadaju se da će kazne razdrmati igrače, a MTZ ima još tri utakmice do kraja prve faze makedonskog prvenstva, a cilj je da se osvoji titula i ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi