Male su šanse da Vujošević vodi BiH u septembru, zamijenit će ga Bajramović

Pred nastavak kvalifikacija za SP

Male su šanse da Vujošević vodi BiH u septembru, zamijenit će ga Bajramović

E. Škorić

Selektor BiH Duško Vujošević je imao preglede u Istanbulu, ali i dalje je upitno hoće li voditi naš nacionalni tim u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine.

U narednim danima bi trebalo da se riješi ta dilema, a ukoliko Vujošević ne bude spreman da vodi bh. košarkaše, onda će ga zamijeniti Mensur Bajramović, prvi pomoćnik Vujoševića.

Bajramović je već bio selektor naše reprezentacije, a on bi u septembru vodio dva meča umjesto proslavljenog crnogorskog stručnjaka.

"Nemamo vremena za eksperimente, tako da će u slučaju odsustva Vujoševića reprezentaciju u naredna dva susreta u septembru sigurno voditi Bajramović", rekao je za Avaz direktor bh. reprezentacije Siniša Kovačević.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Zmajevi će u 1. kolu 13. septembra gostovati Finskoj, a tri dana kasnije dočekuju Češku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi