Marcus Paige: Isključio sam mozak i pogodio te šuteve
Treći susret ova dva tima odlučiće putnika u finale ABA lige

Zanimljiva izjava

Marcus Paige: Isključio sam mozak i pogodio te šuteve

E. Dindić

Marcus Paige je junak večerašnjeg susreta između Partizana i Crvene Zvezde. 

Ovaj košarkaš Partizana jednostavno je eksplodirao u posljednjem periodu, donio pobjedu svom timu, te polufinalnu seriju  ABA lige odveo u treću utakmicu.

Niko u redovima Partizana nije vjerovao da će ovaj košarkaš biti jedan od najzaslužnijih za pobjedu nad vječitim rivalom. Posebno jer u posljednje vrijeme ne nalazi se u najboljoj formi.

"Prethodnih sedmica mučio sam se sa šutem, trudio sam se da se uklopim u napadu. Imao sam i dalje dosta samopouzdanja, bez obzira na to što me nije išlo. Važno mi je bilo da trener vjeruje u mene. Kada je došao posljednji period, isključio sam mozak, nisam razmišljao o promašajima, potrudio sam da uradim sve što mogu da pomognem timu. I onda sam pogodio te šuteve", rekao je Paige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi