Marinović: Sparsi su odigrali fenomenalan meč i zasluženo pobijedili

Borac poražen u Sarajevu

Marinović: Sparsi su odigrali fenomenalan meč i zasluženo pobijedili

E. Čaušević

Sparsi su danas u Sarajevu pobijedili lidera ABA lige 2 ekipu Borca iz Čačka sa 89:76.

Za Sparse je ovo bila tek druga pobjeda ove sezone i još uvijek su posljednji na tabeli, dok je za Borac ovo drugi poraz u dosadašnjem dijelu sezone.

Trener gostujućeg tima Marko Marinović izjavio je nakon meča da su Sparsi zasluženo stigli do pobjede.

"Čestitam Sparsima na fenomenalnoj utakmici. Upozoravao sam svoje igrače da ovo neće biti laka utakmica i to što smo mi prvi, a oni posljednji na tabeli ne mora ništa da znači. Oni su dosta mečeva izgubili u neizvjesnim završnicama. Zasluženo su pobijedili jer su kontrolisali meč. Želim im sreću i da ostvare ciljeve koje su ostvarili u nastavku sezone", rekao je Marinović i dodao.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Mi se okrećemo novo izazovu. Nemamo mnogo vremena za razmišljanje, odigrali smo lošu utakmicu i idemo dalje. Već 4. januara nastavljamo s domaćim prvenstvom".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi