Marinović: Zrinjski je pokazao da može u Final Four
Foto: ABA liga

Košarkaš Borca nakon sjajne utakmice i poraza njegove ekipe u Mostaru

Marinović: Zrinjski je pokazao da može u Final Four

Košarkaši Zrinjskog su večeras u dvorani Bijeli Brijeg savladali čačanski Borac rezultatom 80:76 u utakmici 16. kola 2. ABA lige

Publika je u Mostaru mogla uživati u sjajnoj košarkašoj predstavi, a iako su gosti u prvom poluvremenu imali ubjedljivu porednost i nadmoć na parketu Zrinjski je u nastavku zaigrao puno bolje i na kraju slavio pobjedu.

U ekipi Borca se istakao iskusni Marko Marinović koji je ubacio 16 poena, ali svakako nije mogao biti previše zadovoljan partijom svoje ekipe, posebno u drugom poluvremenu.

"Mi ponavljamo greške iz utakmice u utakmicu i ako hoćemo da se plasiramo na Final Four moramo to ispraviti. Čestitam Zrinjskom na odličnoj igri, pokazali su da mogu u Final Four. Zahvalio bih se publici na fer i korektnom navijanju", istakao je Marinović nakon utakmice.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi