"Meč koji se nije smio dobiti..."

Kako su Crnogorci vidjeli majstoricu u Beogradu?

"Meč koji se nije smio dobiti..."

E. Škorić

Crnogorski mediji smatraju da je ovo bio meč koji se "nije smio dobiti" u Beogradu.

Zvezda je deklasirala Budućnost u petom meču finalne serije ABA lige, ali istom su prethodile ružne scene i napad na gostujuće košarkaše na zagrijavanju.

Podgoričke Vijesti su s naslovom "Bilo je najvažnije sačuvati glavu: Budućnost u hororu ostala bez titule", najbolje prezentovale ovu noć u Pionioru.

"Poslije paklenog dočeka košarkašima, upravi i zalutalim navijačima Zvezde prije i tokom treće utakmice, kao i zapaljivog saopštenja Beograđana i prijetnji predsednika Nebojše Čovića, bilo je jasno da "plave" čeka neviđen pakao u Beogradu. Nažalost, i najcrnje slutnje su se obistinile – meč odluke je kasnio 57 minuta, jer su Podgoričani napadnuti na terenu, udareni su Nemanja Gordić, Suad Šehović i Petar Popović, a sa tribina je čak letelo sve i svašta. U takvom paklu i neregularnim uslovima, pitanje je samo zašto su čelnici ABA lige naterali Jasmina Repešu i njegove izabranike da izađu na teren. Da nisu, bar bi bili pošteđeni dva od tri najgora sata u karijerama... Ovako, izgubili su sa utakmicu koju nisu ni smeli da dobiju, jer ko zna šta bi bilo i da je do završnice bilo rezultatski uzbudljivo, a kamoli da su pobedili", pišu Vijesti.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Jasmin Repeša i igrači odbili su dati izjave nakon meča, što je i razumljivo, a mnogi smatraju da je suludo što se meč uopšte i odigrao nakon svega.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi