Sve je bilo isplanirano? Na internetu se pojavila fotografija "kofe za pljuvanje"

Atmosfera je dovedena do usijanja

Sve je bilo isplanirano? Na internetu se pojavila fotografija "kofe za pljuvanje"

S. Pašalić

Još uvijek se ne nazire početak utakmice između Crvene zvezde i Budućnosti.

Da podsjetimo, nekoliko incidenata se dogodilo kada su igrači Budućnosti izašli na zagrijavanje.

Nekoliko navijača je uletjelo na parket, a jedan navijač je pljunuo igrača Podgoričana na šta mu je ovaj uzvratio. Nakon toga drugi navijač Crvene zvezde se zaletio i želio fizički da se obračuna sa igračem Budućnosti, ali je obezbjeđenje spriječilo sukob.

Igrači Budućnosti su zatim napustili parket i zaputili se u svlačionicu, a na putu prema svlačionici navijači Zvezde su ih gađali raznim predmetima i uvikivali "Ubij Šiptara".

Na društvenim mrežama se pojavila i fotografija kante na kojoj je natpis "kofa za pljuvanje". Da li je ovo znak da je incident bio isplaniran ili nešto drugo teško je reći.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi