Mega Bemax uvjerljiv protiv Zadra
Zadrani nisu imali mnogo izgleda protiv razigrane Mege (foto: KK Mega Bemax)

Potop Zadrana u dvorani "Ranko Žeravica"

Mega Bemax uvjerljiv protiv Zadra

Košarkaši Zadra su nakon poraza protiv Krke na Višnjiku doživjeli još jedan razočaravajući poraz u 3. kolu ABA lige. Njih je večeras u Beogradu porazila ekipa Mega Bemax rezultatom 98:74

Iako su Zadrani u prvom periodu primili čak 30 poena uspjeli su se do poluvremena boljom obranom vratiti u ovaj susret i razliku svesti na pristojnih -3. 

No u drugom poluvremenu došlo je do potpunog rasula u igri momčadi koju s klupe predvodi Ante Nazor. U obrani gostiju počelo je puštati na sve strane što je razigrana ekipa domaćina itekako koristila pa je do kraja Zadranima utrpala skoro 100 poena, ostavivši goste na -24. 

Čak šest košarkaša Mega Bemaxa postiglo je preko 10 poena a najviše je zabio Mišković (18). Stanić i Simonović dodali su po 14 a Ašćerić je ubacio njih 15.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Jedini dvoznamenkasti kod Zadra bio je Allen s 24 koša dok su svi drugi košarkaši ovog tima potpuno podbacili. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi