Svi su uvjereni da je ovaj sudija odigrao tiket - Reakcija sve govori
Zanimljiva scena dešavala se tokom prve utakmice u Bostonu, a u glavnoj ulozi je sudija

Zanimljiva scena

Svi su uvjereni da je ovaj sudija odigrao tiket - Reakcija sve govori

M. Šljivak

Miami Heat nastavlja s iznenađenjima u ovogodišnjem NBA doigravanju. Tim s Floride je u prvoj utakmici finala Istočne konferencije kao gost savladao Boston Celticse 123:116, a u ovom meču desila se i zanimljiva scena s jednim od sudija zbog koje mnogi misle da je odigrao kladionicu.

Miami Heat je savladao Boston Celticse 123:116. Nezaustavljiv je bio Jimmy Butler u ovom meču po domaći tim, no nakon svega je glavna priča jedan od sudija ovog meča, odnosno njegova reakcija.

Tokom jedne akcije i polaganja u koš zvijezde Heata Jimmyja Butlera, sudiji se to nije dopalo. Uhvaćen je dok razočarano gleda kako je lopta prošla kroz obruč i to je za fanove bio jasan znak.

Dosta je onih koji su uvjereni kako je sudija igrao tiket i da je zbog toga imao ovakvu reakciju na poene Butlera.

"Pažljivo pratite reakciju sudije. On je je*eno imao opkladu na ovu utakmicu", poruka je jednog od NBA fanova.

Oglasi

"Ne možete mi nakon ovog reći da je sudio pošteno u ovoj utakmici", još je jedan komentar na društvenim mrežama i svi dijele mišljenje kako je definitivno bilo određenih uplata na kladionici.

Heat je u prvom meču bio nevjerovatan. Butler je uništio i Celticse s 35 poena, a drugi duel ovih timova na rasporedu je u noći sa petka na subotu.

Naravno, Celticsi su i u drugom meču na svom parketu veliki favoriti, kao i u ukupnoj seriji bez obzira na to što je Heat slavio u prvom duelu.

Ipak, gledajući sve što su u dosadašnjem dijelu doigravanja napravili, tim iz Miamija nikako ne treba otpisivati jer s Butlerom mogu napraviti mnogo. To je već svima jasno.

Top Komentari

nakopitam
Pa nije to balkan jebbo vas otac nepismeni.
1 0
SamoSiroki
Ja budala. Amerikanos
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi