Michael Jordan odabrao najbolju petorku svih vremena
(Foto: EPA)

Bili bi nepobjedivi

Michael Jordan odabrao najbolju petorku svih vremena

Midhat Šljivak

Vjerovatno i najbolji košarkaš svih vremena Michael Jordan odabrao je najbolju petorku svih vremena.

Jordan se odlučio odabrati košarkaše sa i protiv kojih je igrao u svojoj eri, a naravno, on je u ekipi.

"Mogu samo da govorim o onima sa kojima sam igrao i zbog toga ću izabrati košarkaše iz moje ere", istakao je Jordan, a zatim je odabrao petorku.

Na playa je postavio Magica Johnsona, na beku je stavio sebe, a još jednu legendu Bullsa Scottieja Pippena stavio je na mjesto niskog krila.

Najbolja četvorka je legendarni Laker James Worthy, a na poziciju centra je postavio nekada također čudesnog košarkaša Hakeemaa Olajuwona.

Da se nađu na parketu u svojim najboljim danima, protiv ove ekipe apsolutno niko ne bi imao šanse.

Top Komentari

Arnel925
Ja mogu odma sad nabrojati 5 bolji koji bi ih oderali. Nemoj da se šalimo cuj niko nebi imao šanse haha kakva komedija od teksta
1 4
C.Banks
Curry-Jordan-Kobe-LeBron-Abduldžabar
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti