Tako kaže najveći: Steph Curry još nije Hall of Fame igrač

Svoj komentar je imao i Steve Kerr

Tako kaže najveći: Steph Curry još nije Hall of Fame igrač

Legendarni Michael Jordan, po mišljenju većine najbolji košarkaš svih vremena, komentarisao je Stepha Curryja, sjajnog "trojkaša" Golden State Warriorsa.

Curry je prije nekoliko godina izrastao u jednu od najvećih zvijezda NBA lige, ali Jordan smatra da se on još ne može svrstati u igrače koji zaslužuju prijem u Kuću slavnih.

"Gospodin Zrak" je u razgovoru za NBC govorio o svojoj idealnoj petorci, a tada se dotakao i Curryja - u njegovoj petorci apsolutno nema mjesta za sjajnog beka Golden State Warriorsa.

"On je veliki igrač, ali mislim da još nije zaslužio Hall of Fame status. U ovom trenutku nije", poručio je Jordan.

Inače, u idealnu petorku je, pored sebe samoga, svrstao još svog nekadašnjeg saigrača Scottieja Pippena, zatim Hakeema Olajuwona, Magica Johnsona i Jamesa Worthyja.

Ubrzo je stigla i reakcija Jordanovog nekadašnjeg saigrača iz Bullsa, a danas trenera Golden State Warriorsa, Stevea Kerra.

"Mislim da Michael ima neku svoju verziju Hall of Fame igrača. To je nešto u njegovoj glavi. Tako je kako je", poručio je Kerr.

Top Komentari

Twista
Kerr gledao si kao pas u njega dok ste igrali. Ne kenjaj bezveze...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi