Micić: Ataman je najveći razlog što sam ostao u Efesu

Srbijanski playmaker igra u životnoj formi

Micić: Ataman je najveći razlog što sam ostao u Efesu

Playmaker Efesa i reprezentacije Srbije Vasilije Micić u izjavi za Sport Klub kazao je kako je Engin Ataman najveći razlog njegovog ostanka u Efesu. 

"Svi su sumnjali u njega" - rekao je Micić i dodao:

"Čak sam i ja bio skeptičan pri potpisivanju ugovora no ispostavilo se da skepsi nije bilo mjesta. Ataman mi je dao veliku slobodu u igri i on je sigurno najveći razlog što sam ostao tu. Nemamo neku preveliku komunikaciju van terena, no ovo na terenu zasad funkcionira savršeno. Našli smo zajednički jezik i sve ovo zasada funkcionira savršeno" - kazao je Micić.

Micić je u prošloj sezoni bio na 12.4 poena, 5.5 asistencija i 2.2 skoka po meču u Euroligi što mu je bilo dovoljno da nae mjesto u drugoj idealnoj petorci ovog takmičenja. Ove sezone njegove brojke su još bolje i uz sjajnog Larkina najbolji je igrač najboljeg tima Eurolige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi