Milaković: Nedopustivo je kući primiti ovoliko koševa

Trener Igokee nakon poraza

Milaković: Nedopustivo je kući primiti ovoliko koševa

Igokea je u sklopu 10. kola regionalne ABA lige poražena na domaćem parketu od Partizana.

Očekivano gledali smo utakmicu sa puno poena, a bolja igra gostiju u važnim dijelovima meča na kraju je presudila, pa su crno-bijeli slavili sa 97:84.

Kao glavni razlog poraza trener Igokee Žarko Milaković je označio lošu odbranu.

"Došlo je na naplatu to što smo u prethodnim utakmicama primali veliki broj poena, nedopustivo je da kući primiš ovoliko koševa. Mislili smo da napadom možemo da kompenzujemo sve. Nismo imali koncentraciju, imali smo energiju, ali nismo imali koncentraciju. Bili smo rasuti što je rezultiralo Partizanovom pobjedom", kazao je Milaković po završetku utakmice, pa dodao:

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Znali su šta hoće, da kompenzuju svoje izgubljene lopte sa napadom više. Mi svojim iskustvom nismo odgovorili tome", istakao je trener bh. viceprvaka.

Top Komentari

DamirT
Samo jebi vjestacki klub bez navijaca
4 0
mirsocomaga
gledao sam utakmicu i ne kontam.vecina gledalaca u dvorani navijalo za Partizan ne razumijem....drazi ovi iz Beograda neg iz Laktasa ...cudni ljudi skroz...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi