Milica Milošev napustila  Play Off

Karijeru nastavlja u Njemačkoj

Milica Milošev napustila Play Off

E. Dindić

Sjajna košarkašica iz Crne Gore završila je svoju epizodu u  prvaku Bosne i Hercegovine i preselila u Njemačku.

Košarkašica prvaka Bosne i Hercegovine ekipe Play Offa iz Sarajeva  Milica Milošev  svoju karijeru nastaviće u Njemačkoj. Naime ona je došla da pomogne mladoj ekipi  Gorana Loje, i nastupala je na otvoren ugovor u ekipi iz Sarajeva.

U Play Offu pružala je solidne partije i predvodila ekipu Gorana Loje do svih sedam pobjeda u prvom dijelu sezone prvenstva Bosne i Hercegovine. Bila je na prosjecima od 12,3 poena 4,7 skokova i 1,3 asistenciju.

Njena nova destinacija je  ekipa Giro Live Panthers Osnabruck SC koja nastupa u 2.Bundesligi i trenutno ta ekipa nalazi se na 4.mjestu sa omjerom 9 pobjeda i 3 poraza.

Ovo ljeto je nastupalila i u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo za reprezentaciju Crne Gore gdje je bila na prosjecima od 4,5 poena i 1,0 asistenciju.

U narednim danima biće poznato da li će ekipa Play Offa dovoditi pojačanje na poziciji koju je pokrivala Milošev.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi