Miloš Pajović u KK Kakanj

Zvanično predstavljen

Miloš Pajović u KK Kakanj

S. Mlaćo

KK Kakanj je dobio novo pojačanje.

Naime, redove Kakanjaca je pojačao Miloš Pajović.

"Na poziciji centra dolazi nam Miloš Pajović, igrač koji je predhodnih sezona igrao u Slovačkoj i Gruziji, gdje je bilježio dobre rezultate, te sigurno možemo kazati da se radi o iskusnom igraču.
Miloš Pajović dolazi kao zamjena za Refika Bašića koji nije više član naše ekipe i nadamo se da će se što prije uklopoti u sistem naše ekipe i pomoći nam da ostvarimo što bolje rezultate", istakli su iz ovog kluba.

Miloš Pajović novi igrač KK Kakanj! Na poziciji centra dolazi nam Miloš Pajović, igrač koji je predhodnih sezona igrao...

Posted by KK Kakanj - Oficijelna stranica on Tuesday, September 22, 2020

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi