Miloš Teodosić dogovorio saradnju s novim klubom!

Sve dileme su riješene

Miloš Teodosić dogovorio saradnju s novim klubom!

E. Čaušević

Srbijanski košarkaš Miloš Teodosić završio je epozodu u NBA ligi prije nego što se to moglo očekivati.

Teodosić je u NBA stigao na ljeto 2017. godine iz CSKA kada je potpisao ugovor s LA Clippersima. Međutim u ovom klubu se zadržao nešto više od godinu dana i odlučio je da prekine saradnju.

Sigurno je da će se ovaj 32-godišnji košarkaš vratiti u Evropu, te da će prije završetka karijere odigrati još nekoliko sezona na parketima Starog kontinenta.

U prethodnom periodu dosta se špekulisalo o tome gdje bi Teodosić mogao nastaviti karijeri, a s njim se povezivalo dosta evropskih klubova.

Međutim, prema posljednjim informacijama Teodosić će se gotovo sigurno vratiti u moskovski CSKA gdje je proveo najbolje dane svoje karijere.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Navodno, Teodosić i CSKA su već dogovorili saradnju, te bi se uskoro to trebalo ozvaničiti. Srbijanski košarkaš za ruski tim je igrao od 2011. do 2017. godine.

Pored CSKA i Clippersa ovaj iskusni plejmejker igrao je još za FMP, Borac Čačak i Olympiacos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti