Miloš Teodosić od naredne sezone u ABA ligi?
Olympiacos želi dovesti u svoje redove Miloša Teodosića

Još jedan klub želi dovesti srbijanskog košarkaša

Miloš Teodosić od naredne sezone u ABA ligi?

S. Pašalić

Srbijanski košarkaš Miloš Teodosić je završio svoju epizodu u NBA ligi i vraća se u Evropu.

Teodosić je 2017. godine stigao u NBA ligu nakon što je potpisao ugovor sa LA Clippersima, ali je nakon nešto više od godinu dana odlučio da prekine saradnju sa ovim timom.

Nekoliko je evropskih klubova koji bi u svojim redovima željeli vidjeti Teodosića. Efes, CSKA, Virtus, Maccabi, a od jučer i grčki Olympiacos.

Kako piše grčki portal Gavros, Olympiacos bi uskoro trebao stupiti u kontakt sa srbijanskim košarkašem oko potencijalnog povratka u klub za koji je igrao od 2007. do 2011. godine.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Pored Teodosića Olympiacos želi vratiti i dvije zvijezde Eurolige, Kylea Hinesa i Kostasa Sloukasa koji su imali sjajnu sezonu u Fenerbahceu i CSKA-u.

S obzirom da se sve više piše o tome da bi Olympiacos mogao zaigrati u ABA ligi naredne sezone, ljubitelji košarke bi mogli gledati velika imena na parketima širom regije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi