Miloš Teodosić se vraća u Evropu!
Iskusni 31-godišnji košarkaš godinam je važio za jednog od najboljih igrača Evrope. Ipak, kao i dobar broj igrača nije uspio u NBA ligi (Foto: EPA)

Potpisuje za Efes

Miloš Teodosić se vraća u Evropu!

Midhat Šljivak

Srpski košarkaš Miloš Teodosić (31) vraća se u Evropu.

Nakon sezone i po u Los Angelesu, gdje je nosio dres Clippersa, Teodosić se odlučio na povratak u Evropu i u narednim danima bi trebao postati član Anadolu Efesa.

Klub iz Istanbula je uspio da se dogovori sa sjajnim playmakerom. Teo nije zadovoljan u NBA ligi. Igra jako malo i njegova želja za povratkom na Stari kontinen je velika.

Efes će sa Teodosićem sasvim sigurno biti mnogo jači. Trenutno su četvrti tim Eurolige nakon 14 kola sa omjerom od 9-5-

Teodosić je prije odlaska u NBA ligu igrao za FMP, Borac iz Čačka, Olympiacos i CSKA. U NBA ligi je za Clipperse prosječno ubcivao osam poena uz četiri asistencije po meču.

Top Komentari

nerminh74
Kako zar on nije najbolji europljanin?! Ali bolno otreznjnenj kada igras sa najboljim onda shvatis da ti nisi ni blizu najboljim
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi