Mindaugas Kuzminskas na izlaznim vratima Olympiakosa

Lokomotiv Kuban jako zainteresiran za Litvanca

Mindaugas Kuzminskas na izlaznim vratima Olympiakosa

Litvanski krilni košarkaš i dugogodišnji reprezentativac te zemlje na izlaznim je vratima svog sadašnjeg kluba Olympiakosa. 

Ovaj krilni košarkaš doveden je početkom ove sezone kao veliko pojačanje iz milanske Olimpie ali niti on ni klub u ovoj sezoni ne briljiraju.

Grčki tim nedavno je uručio otkaz Davidu Blattu no ni njegova smjena nije donijela pomake u igri, dapače, Olympiakos je dvije zadnje utakmice u Euroligi izgubio kombiniranom razlikom -44 koša. U sinoćnjem debaklu protiv Efesa Kuzminskas nije zaigrao ni sekunde što je najbolji znak da klub više ne računa na njegove usluge.

Kako stvari stoje Litvanac neće dugo čekati na novi klub jer navodno na stolu već ima ponudu ruskog Lokomotiva iz Kubana koji ove sezone igra Eurocup. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi