Mirotić nakon batina dobio novu pljusku od saigrača
Foto: EPA

Okrenuli mu leđa

Mirotić nakon batina dobio novu pljusku od saigrača

M. Šljivak

Španski košarkaš Nikola Mirotić još uvijek se oporavlja od teških povreda kostiju lica koje mu je nanio saigrač Bobby Portis.

U tuči koja je izbila pred sam početak sezone Mirotiću su slomljene kosti lica. Portis je zbog napada suspendovan, ali se nedavno vratio u tim.

Situacija sa Mirotićem je još neizvjesna. Ne zna se kada će se vratiti na parket, a postoji velika mogućnost da on više ne obuče dres tima iz Chicaga.

Sada su mu navodno i saigrači okrenuli leđa. Oni žele da se Mirotić pomiri sa Portisom, što za sada španski košarkaš odbija.

"Bobby se izvinio svima, zvao je i Nikolu, ali mu se ovaj nije javljao, niti odgovarao na poruke. To je sada Nikov problem, a ne naš. Izvinjenje je ljudska stvari i trebao je Bobbyju dati šansu da se izglade odnosi. Portis je pogriješio, ali želi sve da ispravi", rekao je izvor iz svlačionice Bullsa.

Razmjena igrača u NBA ligi traje do 15. januara i izvjesno je da će Mirotić obući dres nekog drugog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije