Mirotić: Vidjet ćemo ko će se na kraju zadnji smijati

Crnogorac sa španjolskim pasošem bio je vidno uznemiren nakon El Clasica

Mirotić: Vidjet ćemo ko će se na kraju zadnji smijati

U sjajnoj košarkaškoj utakmici 8. kola Eurolige košarkaši Reala sinoć su nadigrali najvećeg rivala Barcelonu rezultatom 86:76.

Nikola Mirotić očekivano je bio na udaru navijača madridskog tima za koji je u prošlosti igrao te u nekoliko izjava isticao kako nikada ne bi nosio Barcelonin dres. 

Stvari su se odvile kako jesu, Mirotić je za ogromne novce potpisao za Katalonce a sinoć je premijerno u novom dresu nastupao pred madridskim auditorijem koji je svaki Mirotićev kontakt s loptom popratio velikim zvižducima i uvredama. Uvrede su kulminirale nakon Realove pobjede i izlaska Mirotića s terena. 

Za španjolski ugledni portal sport.es nedugo nakon utakmice Mirotić je izjavio slijedeće:

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Neka, sve će doći na svoje. Vidjet ćemo ko će se na kraju zadnji smijati kako na kraju ove sezone tako i nakon što završim svoju karijeru u Barceloni" - rekao je Mirotić aludirajući na to kako će njegovi tim biti najbolji u ključnim trenutcima sezone kada se odlučivalo o trofejima. 

Top Komentari

Mase007
Ti si obicna picka jarane.
4 2
Payton
haj ne seri miroticu Real je kralj i u fudbalu i u kosarci a i sam si igro za real
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi