Srušio Zvezdu, pa dobio poseban tretman kakav Pionir ne pamti

Ovacije za Nikolu Mirotića

Srušio Zvezdu, pa dobio poseban tretman kakav Pionir ne pamti

E. Škorić

Crnogorski košarkaš sa španskim pasošem Nikola Mirotić dobio je snažne ovacije u Pioniru na meču Crvene zvezde i Barcelone.

Mirotić je bio najbolji igrač Barcelone u pobjedi nad Zvezdom, ali domaća publika je pozdravila bivšeg košarkaša Real Madrida i nekolicine NBA timova.

Bez obzira što nikada nije igrao za Zvezdu, Mirotić je imao kraljevski tretman u beogradskoj hali, zbog toga što je u više navrata pomagao u humanitarnim akcijama Srbima.

"Znamo i hvala za pomoć Srbima", pisalo je na transparentu kojeg su izvisili navijači Zvezde, a dvoranom se orilo "Nikola Mirotić".

Potražite više informacija na temu Euroleague:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti