Mirza Teletović: Milorad Dodik i Željko Komšić su obećali pomoći jer oni vole sport

Predsjednik KS BiH

Mirza Teletović: Milorad Dodik i Željko Komšić su obećali pomoći jer oni vole sport

E. Čaušević

Predsjednik Košarkaškog saveza BiH, Mirza Teletović, danas je prisustvovao press konferenciji pred mečeve našeg tima protiv Češke i Bugarske.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo nastavljaju se još mečevima protiv Češke i Bugarske, a već odavno je poznato da izabranici Vedrana Bosnića nemaju šansu da se plasiraju dalje.

Na današnjoj press konferenciji obratio se i predsjednik KS Mirza Teletović koji je govorio o planovima za budućnost jer se zna da se naša košarka ne nalazi baš u idealnoj situaciji. Također, priznao je da su obavljeni razgovori sa dvojicom predsjednika, a to su Željko Komšić i Milorad Dodik.

"Nisam bio u Laktašima na meču Kupa jer sam imao obaveza ali mogu reći da je jučer obavljen razgovor s Miloradom Dodikom. Razgovarao sam s gospodinom Željkom Komšićem i oni su svi da se pomogne sportu u BiH. Da se napravi taj neki budžet i mislim da će doći do realizacije do tog projekta. To je jako pozitivna priča i mislim da politika nije upetljana i to su ljudi koji vole sport, a oni koji ga vole žele i pomoći", rekao je Teletović.

Top Komentari

criticos
Reci, reci Mirza šta god želiš, obečaću ti. Dodik je obećao narodu odcjepljenje, Komšić je obečao glasačima građansku državu i da će Jeremića udariti po prstima. Svašta su oni naobećavali pred izbore. Svašta će oni i tebi naobećavati. To su uhljupi prvoklasni, hebe se njima i za tobom i sportom. Njima je bitno samo daj daj.
3 1
Zmajbosnjacki9295
Dodik da hoce pomoci drzavi i gradjanima objesio bi se davni dana...smrad genocidaski !!!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi