Teletović ponosan na Nurkića: Svjetsko, a naše!

Fasciniran nevjerovatnom Jusufovom partijom

Teletović ponosan na Nurkića: Svjetsko, a naše!

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić imao je monstruozan učinak u pobjedi Portlanda nad Sacramentom rezultatom 113:108.

Bosanska zvijer nije mogla ni sanjati da će 2019. godinu otvoriti ulaskom u historiju, pošto je Nurkić postao prvi igrač u historiji NBA lige koji je na jednoj utakmici imao 20+ poena i skokova, te 5+ asistencija, ukradenih lopti i blokada.

Upravo je to pošlo za rukom Nurkiću koji je meč protiv Sacramenta završio sa 24 poena, 23 skoka, sedam asistencija i po pet blokada i ukradenih lopti.

Našem košarkašu čestitke i pohvale stižu sa svih krajeva svijeta, a njegovim učinkom je posebno oduševljen Mirza Teletović. Nekada proslavljeni bh. košarkaš sa iskustvom igranja u NBA ligi, a danas predsjednik Košarkaškog saveza BiH, podijelio je Nurkićevu fotografiju na Facebooku uz opis: Svjetsko, a naše! Ponosan".

Promo

Top Komentari

ibrahim51
Aferim Mirza,tako se to radi legendo nasa.Zato ti velika hvala.Nurkic ce ako Bogda biti ponos Evrope,a kako ce tek nasa BiH biti ponosna na Nurkica.
7 0
nerminh74
Jah a prije koju godinu je bilo svo drvlje i kamenje na jusufa radi onog licemjenog lopova haruna Tada se govorilo da je vazniji harun od Jusufa
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi