Užasne psovke trenera Monaca: Bilo je teško slušati u direktnom TV prijenosu
FOTO: EPA

Na meču protiv Partizana

Užasne psovke trenera Monaca: Bilo je teško slušati u direktnom TV prijenosu

H. Zilić

U 33. kolu Eurolige košarkaši beogradskog Partizana ostvarili su veliki gostujući trijumfa protiv Monaca rezultatom 88:84 i tako osigurali play-off kolo prije kraja.

Pored toga, Partizan je sada u situaciji da se bori i za peto mjesto na kraju regularnog dijela Eurolige.

Poraz je teško pao ekipi iz Kneževine, čemu svjedoče i reakcije trenera Saše Obradovića.

Na jednom time-outu nakon što je njegov tim prosuo prednost svojim košarkašima je uputio užasne psovke.

Teške riječi koje ne želimo da slušamo, igrači ga nisu vjerovatno razumjeli, ali jesu dobro ljudi s ovih prostora jer je sve otišlo u direktan prijenos.

Šta se dešavalao na time-outu Monaca pogledajte na OVOM LINKU.

Oglasi

Monaco je tako izgubio šansu da se u posljednjem kolu bori za treće mjesto na tabeli i u play off će ući sa četvrte pozicije.

Ako je mala utjeha za izabranike Saše Obradovića, imat će prednost domaćeg terena u četvrtini finala play-offa.

Inače sinoć je bila prava drama u završnici meča.

Poenima Mikea Jamesa na dvije i po minute prije kraja nakon dugo vremena domaći košarkaši dolaze do prednosti (78:77) i ušlo se u neizvjesnu završnicu meča.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

A onda na 16 sekundi spektakl. Punter pogađa trojku za 84:80 i postalo je jasno da Partizan pobjeđuje u ovom meču te da ide u Top 8 fazu Eurilige, iako Monaco nije želio odustati do samog kraja utakmice. Partizan je na kraju slavio i ostvario je veliki uspjeh.

Zach Leday i Aleksa Avramović s po 22 poena vodili su Partizan do trijumfa, dok je kod Monaca Elie Okobo ubacio 23 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi