Mornar ostao bez Mornara
Hrvatski centar nije se snašao u ekipi iz Bara, te rastanak je jedino logično rješenje (FOTO: ABA liga)

Promjene u timu iz Bara

Mornar ostao bez Mornara

Emir Dindić

U ABA ligi vrlo brzo sve se mijenja, pa tako trećina lige već je promijenila trenera, a mali broj klubova nije izvršio promjene u rosteru u odnosno na početak sezone.

Klub iz Bara već je napravio dvije promjene u sastavu pa je tako stigao bivši najbolji strijelac Eurolige Bobby Brown , te francuski centar Landing Sane.

Nakon dolaska posljednja dva košarkaša,  neko će morati da napusti redove Mornara. Po svemu sudeći odluka je pala na Marina Mornara centra iz Hrvatske koji pruža jako slabe partije od početka sezone.

Mornar je odigrao svih šest utakmica za ekipu iz Bara, ali bio je strijelac u samo dva susreta. Krki je ubacio dva poena, dok je nešto bolji bio u duelu sa Zadrom kada je susret završio sa deset poena.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

U posljednje dvije utakmice nije uspio da skupi više od deset minuta, pa je rastanak logično rješenje.

Top Komentari

elmedin111
naslov vrh.. Mornar ostao bez Mornara
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije