Mornar želi u Ligu prvaka
Tim iz Bara želi u grupnu fazu Lige prvaka

Tim iz Bara ima velike ambicije

Mornar želi u Ligu prvaka

E. Dindić

Košarkaši Mornara prošle godine igrali su u EuroCupu poslije plasmana u polufinale ABA lige i osvajanje titule u Crnoj Gori. 

Bili su jako blizu ove sezone da odbrane titulu u domaćem šampionatu, dok su u regionalnoj ligi borili i izborili za opstanak. Stvaranje tima za narednu sezonu je uveliko u toku.

Ugovore su produžili Uroš Luković, Nemanja Vranješ, Vukota Pavić, Marko Mugoša i Radoje Vujošević. Prvo pojačanje stiglo je iz redova ljutog rivala Budućnosti, odakle je pristigao Sead Šehović.

Iduće sezone Mornar će nastupiti na četiri fronta. Osim u prvenstvu i Kupu Crne Gore, odnosno ABA ligi, tim iz Bara želi da dođe  i u grupnu fazu FIBA Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Za tako nešto imaće težak zadatak s obzirom na to da će morati nastupiti od prve runde kvalifikacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi