Mujaković: Odigrali smo dosta dobro prvo poluvrijeme, držali smo se dogovora iz svlačionice

Trener OKK Čelik je pohvalio igru svog tima

Mujaković: Odigrali smo dosta dobro prvo poluvrijeme, držali smo se dogovora iz svlačionice

S. Pašalić

OKK Čelik je večeras na svom parketu stigao do pobjede 97:93 protiv Turbine u meču 5. kola A1 lige BiH.

Trener Armel Mujaković je bio zadovoljan sa igrom svog tima te ga je pohvalio što je na kraju uspio sačuvati svoju prednost iako su gosti u drugom poluvremenu došli na samo dva poena razlike.

"Prije svega, čestitao bih svojim igračima na zasluženoj pobjedi. Odigrali smo dosta dobro prvo poluvrijeme, držali smo se dogovora iz svlačionice, zatvorili smo njihovog glavnog igrača. Trčali smo im puno u leđa i dali smo dosta laganih poena i otvorenih šuteva smo imali jer smo imali i unutrašnje igre"

"Poslije toga u trećoj četvrtini malo smo stali, nismo pogodili neke šuteve, ali držali smo čitavo vrijeme tu prednost od 10-12 razlike. U zadnjoj četvrtini približili su nam se na 2 poena razlike, ali eto uspjeli smo, snage smogli da privedemo utakmicu kraju i na kraju zasluženo pobijedili..."

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Top Komentari

wenger86
Nekada je zenica imala 2 ekipe( zenica metalno i celik) u top 6 ekipa u drzavi koji su igrali u skolskoj sportskoj dvorani Bilmiste... U medzuvremenu se izgradila arena a zenica nema kluba u najboljem drustvu i ovi se hvale i kurce nekim lafo rezultatima.. Sramota ba za grad i kosarku i onako lijepu arenu koju svremena na vrijeme napune neki turbo folk pjevaci...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi