"Muka mi je više od imena Kyrie"
(Foto: EPA)

Smart ne želi o bivšem saigraču

"Muka mi je više od imena Kyrie"

M. Šljivak

Kyrie Irving nije imao dobar doček prije nekoliko dana kada je sa Brooklyn Netsima putovao u Boston na duel protiv Celticsa.


Iako nije igrao zbog povrede navijači Celticsa su u TD Gardenu istakli mnoštvo transparenata protiv Kyrieja, te su ga nazvali kukavicom jer je napustio tim.

Večeras je Boston uzvratio gostovanje Netsima, a naravno ponovo je u centru pažnje bio Kyrie. Novinari su igrače Celticsa stalo davili pitanjima o njemu, a Marcus Smart je na kraju 'pukao'.

"Muka mi je od pitanja o Kyrieju. On više nije igrač Boston Celticsa i šamar je svima u ovom timu kada čuju to ime, a svi samo žele o njemu pričati", istakao je Smart.

Kyrie je odlučio odbiti ponudu Bostona tokom ljeta i potpisao je za Netse, što su u Celticsima označili kao izdaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi